article

Sidekart

Artikkelkategorier

Kontakt oss

Spunt og rørdrivere fra Movax

Publisert 18.10.2019 12:06
Hos oss i Malleus Maskin AS finner du spunt og rørdrivere fra den finske familiebedriften MOVAX OY. Siden 1993 har bedriften spesialisert seg på design, utvikling og produksjon for gravemaskin med montert spunt og bor- applikasjoner.
 
Hos oss finner du følgende produktkategorier innen spunt og rørdrivere:
 
Movax SG serien som er utviklet for å håndtere lange spuntnåler. Kan leveres med et utvalg av armer for håndtering av andre materialer som H-bjelke, rør, telefonstolper etc. Patentert sidegrip.
 
Movax DH serien er en gravemaskinmontert pålhammer, utviklet for å slå ned H-bjelker, stålrør, armerte betongpeler etc.
 
Movax TAD - teleskopisk jordbor er tilpasset arbeid i de fleste grunnforhold, også der det er liten plass. Kan leveres med ett eller to utskyt på teleskop.
 
Movax kontrollsystem MCS Pro er et avansert styresystem for effektiv, presis og lettere bruk av utstyret. Kan brukes på SG, TAD og DH. Systemet blir integrert i gravemaskinen slik at den kontrollerer skuffe og stikkefunksjon. Utstyret kan da kjøres på automatikk. Nålens posisjon oppgis i Y og X akse.
 
Siden 1999 har Malleus Maskin AS som totalleverandør bistått proffmarkedet med både salg/service og utleie av av spunt og rørdrivere. Vi har alltid stilt høye krav til våre samarbeidspartnere og produsenter, noe som har medført til at vi i dag er kjent for våre kvalitetsrike produkter.
 
Ta kontakt dersom du ønsker mer informasjon om våre spunt og rørdrivere fra Movax.