article

Sidekart

Artikkelkategorier

Kontakt oss

Pigghammer / Slaghammer

Publisert 18.10.2019 11:53
Vi i Malleus Maskin AS har siden 1999 spesialisert oss på hydrauliske hammere, og er markedsleder i Norge. Vi selger hammere fra D&A og DandA i Korea, og Epiroc tidligere Atlas Copco fra Tyskland. 

D&A DandA begynte utviklingen av slaghammere så tidlig som i 1983, og blir sett på av mange som grunnleggeren av slaghammere fra Korea. D&A DandA startet opp eksport først i 1998, med et 30-talls forhandlere verden rundt. I 1999 fikk vi i Malleus Maskin gleden av å bli eksklusiv forhandler i Norge, og har bygget oss opp til dagens posisjon som markedsleder på hammere i Norge. D&A og DandA anerkjennes for sin høye kvalitet, og dokumenteres gjerne med deres utvikling av hydrauliske pigghammere, som er godt kjent i hele markedet.

Basert på kloke prinsipper
Pigghammeren er bygget opp etter olje/gass prinsippet, som gjør at det er få bevegelige deler med høy slag- energi. Dette gjør hammeren meget driftssikker. Vi leverer mer enn 20 forskjellige størrelser fra 0,8 tonn til 100 tonn bæremaskin. Leveres med 3 års garanti. Vi tilbyr service på slaghammere fra produsentene Rammer, Montabert, Furukawa, Krupp, Soosan, Giant etc.

På utkikk etter et alternativ med lavere kostnader?
Epiroc´s nyeste generasjon av hammere – Atlas Copco krever mindre tilført hydraulisk effekt fra bæremaskinen, samtidig som den opprettholder maksimal slagkraft. Dette gjør at det kan brukes mindre bæremaskiner, noe som gir lavere investeringskostnader. Epiroc sin nye hammerserie – Atlas Copco, finnes i størrelse fra MB1200-HB10000 og leveres med select-start.

Siden 1999 har Malleus Maskin AS som totalleverandør bistått proffmarkedet med salg/service og utleie av pigghammer. Vi har alltid stilt høye krav til våre samarbeidspartnere og produsenter noe som har medført til at vi i dag er kjent for våre
kvalitetsrike produkter.
 
Ta kontakt dersom du ønsker mer informasjon om våre pigghammere.